Schrijver en WOII-kenner Eric Munnicks schreef eerder standaardwerken over Roermond en Noord- en Midden-Limburg in de oorlog. Met dit fotoboek is daar een prachtig vormgegeven en uitnodigend werk bijgekomen! Via zijn boeken levert hij een belangrijke bijdrage aan het in leven houden van de herinneringen aan de gebeurtenissen in de Tweede Wereldoorlog, waarvoor Eric bij die gelegenheid ook de gemeentelijke onderscheiding 'de Christoffel' werd uitgereikt.

Het boek is vanaf nu te koop bij het Gemeentearchief, tegen betaling van €35,-. Voor betaling via bankoverschrijving ontvangen wij graag een e-mailbericht met uw naam en interesse op gemeentearchief@roermond.nl. Wij nemen dan contact met u op. Het kan ook bij het Gemeentearchief afgehaald worden bij contante (en liefst gepaste) betaling. Tegen betaling van €5,- portokosten is het mogelijk om het boek thuis te ontvangen.

Tegelijkertijd werd de fototentoonstelling in het Roercenter en het Historiehuis geopend, waarin ook niet eerder gepubliceerde foto's uit het boek te zien zijn. Ga dus vooral kijken!